I sandhed en stor kvinde!

Hende der Dorte Bensvinger har virkelig haft glæde Hoodia Super Slim Plastret. Tænk på kun 8 måneder har hun tabt 42 kilo og vejer nu kun 78 kg. Måske ville hun ønske, at hun også kunne få et plaster mod højden!! Hvis hendes BMI-tal er 20, måler hun nemlig 198 cm!
Hvor er sundhedsministeren henne??? Overvægt er et stort problem i dagens Danmark, og når der nu findes så mange vidunderlige slankemidler, hvorfor i alverden bliver de ikke gjort receptpligtige og gratis. Gerne må man også give ”fedtbjergene”, som en gulerod, en pæn tillægspension i slankeperioden, så det virkelig bliver attraktivt at smide kiloerne pist væk.
Udgifterne på sundhedssektoren vil naturligvis vokse kraftigt i et års tid, men herefter vil Danmark bestå af udelukkende normalvægtige, og så er pengene hurtigt tjent mange gange ind igen!!
Hvorfor sker der ikke noget? Sover de, eller havde min gamle fru Moder ret når hun sagde: ”Papiret er tålmodigt, det finder sig i, hvad der bliver trykt på det!”

I morgen bringer jeg en reprise om slankepillen ”KILO PIST VÆK” . Verdens bedste slankemiddel!

Tak til fru nielsen for inspirationen dags dato!

5 kommentarer:

 1. Selv tak - selv om det egentlig er min datter, som har startet det. :)

  SvarSlet
 2. Du har bare ret i det. I Danmark er overvægt tabu - det er folks egen skyld. Hvis der er tale om en stofmisbruger, alkoholiker, ryger så er der hjælp at hente. Men som overvægtig kan du sejle din egen sø og blive set ned på, desværre....

  SvarSlet
 3. helle k. - Men havde du ikke afsløret hende, var mit tankespind næppe sendt i den retning.

  shabby-marianne - og hvor er det dog tåbeligt!!

  SvarSlet
 4. Nu blev det godtnok alvorligt hva'?
  til shabby-marianne:
  set ned på...?... ja... desværre. Ingen hjælp at hente`??? ved jeg nu ikke lige helt..... Jeg kan fortælle dig at medlemskab af vægtkontrollanterne aldrig kan blive ligeså dyrt som en minesota-kur...... Og vægtkontrollanterne er blot en enkelt instans, ud af mange, som er rede til at hjælpe os med lidt mere at være vild med. Men i den sidste ende, er vi alle egne skibe i eget hav, og må selv styre i den retning vi ønsker, og det være sig hvadenten vi lider af overvægt, narkomani eller alkoholisme eller ludomani sågar..... sagde nogen skilsmissebørn=????

  Til hovedemnet: Det hedder skrumpesvind.... en ond sygdom..... man skrumper og skrumper.... og puf ! ! ! væk er man.... den trediemest udbredte lidelse i Danmark.... kun overgået af ondt i ryggen, og samme lidelse ca 30 cm længere nede......

  SvarSlet
 5. vildskud - tak og du har selvfølgelig ret. Jeg burde have tænkt på, at det selvfølgelig var pisteritis vaekelia, altså skrumpesvind.....

  SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)