Rulle, Rulle gamle Tulle

Mange koncertarrangører er yderst venlige og hjælpsomme over for handicappede tilskuer. De kan nemlig få en beskyttet plads på første parket.
Desværre er der en del almindelige tilskuere, som har fået den snedige ide at pynte sig med lånte fjer. Gamle Tante Agathe får til sin store overraskelse besøg af nevøen, som lidt senere drager videre til koncert med hendes rollator eller rullestol.
For fremtiden skal i mange tilfælde den handicappede henvende sig til koncertarrangøren og dokumentere sit handicap. Herefter udleveres en skriftlig bekræftelse, som vises ved indgangen.
Medlemmerne af Rullestolskompagniet kan sagtens få denne bekræftelse, men i øjeblikket har de ikke brug for den. De er nemlig ude at rejse:
Rullestolskompagniet tog til et meget helligt land,
hvor de forcerede en mirakelkilde med meget helligt vand.
En, to, tre. Miraklet drev alle gener væk.
Alle rullestolene fik nemlig nye fine dæk.

3 kommentarer:

  1. Der har du igen fat i et hot emne....
    Kørestole - mange til kan vi ikke komme til pga. sønnikes kørestolsbehov. Mange steder er slet ikke indrettet til kørestole. Og tænk dig på strækningen fra hovedbanegården til kgs. Nytorv er der ikke et eneste handicaptoilet... Og det med lånte fjer - jo det ser vi når raske unge stærke mænd har invalideskilt i vinduet på deres bil - gad vide hvor det er de er invalide?

    SvarSlet
  2. shabby-marianne Selvfølgelig er de handicappede, alvorligt endda, hjernehandicap!!

    SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)