180

Soupe de Luxe
”Denne restaurants hygiejneniveau er et af de store,
faktisk kan stedet en yderst fornem førsteplads score!”
sagde gæsten til restauratøren, som takkede rørt.
Dog tabte hun totalt sin underkæbe,
da gæsten fortsatte knasende tørt:
”Det forklarer naturligvis, hvorfor suppen smager af sæbe!”

Soupe de luxe findes i mange varianter her skal som eksempel nævnes: Karry, kylling, bouillabaisse, julienne og oksehalesuppe. Forskellen på den traditionelle og de luxe suppen ligger i grundfonden. Vil du lave en soupe de luxe, starter du med at fremstille grundfonden. Den skal køle helt af, herefter bruger du den til din suppe, som du laver ganske, som du plejer.

Til en liter grundfond bruges 1 liter koldt vand og 50 g fintrevet håndsæbe, helst LUX. Bring vandet langsomt i kog, mens du under grundig omrøring tilsætter Luxen. Når alt er opløst, småkoger fonden i ti minutter. Nu køler den af til mindst stuetemperatur. Du kan med fordel fremstille den to tre dage i forvejen .
Herefter går du i gang med at lave din favoritsuppe, og jeg garanterer dig: Din suppe vil gøre stort indtryk på dine gæster og husket meget længe!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)