272

På Restaurant Kejser Otto
Real Slow Food var deres motto.
Ved et bord sukkede frøken Elise:
”Tjener får jeg snart noget at spise,
eller skal jeg vente her den hele lange nat?”
”Slet ikke!” svarede overtjener Klime,
”Restauranten lukker om en time!!”

På visse restauranter har man totalt misforstået begrebet slow food. De praktiserer ikke langsom tilberedning, men langsom servering.

En kinesisk restaurant gik til ekstremer omkring slow food. Bestilte gæsten hundredårige æg (æg som har lagret lige så længe), måtte han pænt vente, mens de blev tilberedt fra bunden af.
Hundrede eller tusinde år er måske lidt overdrevet! Er du nysgerrig, kan du på Wikipedia finde en længere artikel på engelsk. Klik her.
Bliver du inspireret, kan du passende allerede nu gå i gang med at lave en spændende lille æggeret til næste års påskebord! Velbekomme.

Tjener: ”Snegle er vores speciale, min kære frue!”
Den kære frue: ”Aha, det var så ham der serverede for mig i går!”


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)