710


Grisens ni liv:
Den levende gris
Gammeldags flæskesteg
Kamsteg uden svær og ben
Koteletter
Flæskesmåkød
Hakket svinekød
Medisterpølse
Stegt medister
Hjemmelavet biksemad

**
Ovenstående er inspireret af, at mange supermarkeder er blevet grebet i at ompakke bl. a. hakket kød. Når det er et døgn gammelt, skal det kasseres, men det er tit kun indpakningen der bliver smidt ud og en ny med en ny sidste salgsdato bliver sat på. På den måde kan varen holde sig i rigtig maaange dage.

Læs mere ved at klikke her.
Klik her for at se rimeriet med udgangspunkt i skandalen.

Herunder finder du forresten mit bidrag til mandagstema.

18 kommentarer:

  1. Endnu en illustration;-)
    http://www.villiard.com/blaguedujour/10/06.jpg

    SvarSlet
  2. Hehe, ja det er sikkert en udmærket vejledning til en slagterlærling om, hvordan man får mest muligt ud af en gris :-)

    Skinkesalat hører nok også med her, men så er vi oppe på ti liv, men så ryger katteassociationen...

    SvarSlet
  3. Ja taenk sig, nu begynder folk nok at blive syge af det. Indtil vi vidste det skete der ingenting ved at forlaenge sidste salgsdato... :)

    SvarSlet
  4. Hr. Rimkoger af Danmark - for fædrelandets skyld spørger jeg dig om det denne gang er bevidst, at din illustration er usigneret:-D

    SvarSlet
  5. Søren - tak for linket øf øf ;-D

    SvarSlet
  6. Ellen - Det må vi foreslå, ja du har ret skinkesalet.

    SvarSlet
  7. Tina - Nej, ikke hvis kødet var gennemstegt.

    SvarSlet
  8. Søren - Du skal vist også være min sekretær - Det var en forglemmelse, forholdet er nu i orden.

    SvarSlet
  9. hmm...så lurer vi på hvorfor muslimer ikke spiser svin....kanskje de vet noe vi ikke vet....
    ha en flott uke

    SvarSlet
  10. Den slags oppførsel er både svineri og snyderi

    SvarSlet
  11. Hei! Takk for koselig kommentar! Og veldig hyggelig at du liker min blogg!! Er ofte innom her også! :)Morsomme dikt du skriver! :)
    Ha en flott kveld!
    ~merete

    SvarSlet
  12. TINA - jeg elsker dig - LOL - du skriver det, jeg er for konfliktsky til at skrive...
    Sådan har de (slagterne) jo gjort, lige så længe der har været slagtere :-)

    SvarSlet
  13. Hmmm... da jeg i tidernes morgen havde hjemkundskab skulle svinekoed altid steges helt igennem. ;)

    SvarSlet
  14. Det er faktisk usmageligt. Selvom det er aktuelt lige nu er det noget nogle dagligvarer butikker har gjort i et stykke tid. Jeg ved at min far også snakkede om det for nogle år tilbage.

    SvarSlet
  15. Hagemor - Det havde jeg ikke tænkt på ;-)

    SvarSlet
  16. TorAa - Vi er absolut ikke uenige.

    SvarSlet
  17. merete - Tak, du er altid velkommen.

    SvarSlet
  18. billedmager - Helt enig - det er noget griseri ;-)

    SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)