Grisens ni liv:
Den levende gris
Gammeldags flæskesteg
Kamsteg uden svær og ben
Koteletter
Flæskesmåkød
Hakket svinekød
Medisterpølse
Stegt medister
Hjemmelavet biksemad
**
Gammeldags flæskesteg
Kamsteg uden svær og ben
Koteletter
Flæskesmåkød
Hakket svinekød
Medisterpølse
Stegt medister
Hjemmelavet biksemad
**
Ovenstående er inspireret af, at mange supermarkeder er blevet grebet i at ompakke bl. a. hakket kød. Når det er et døgn gammelt, skal det kasseres, men det er tit kun indpakningen der bliver smidt ud og en ny med en ny sidste salgsdato bliver sat på. På den måde kan varen holde sig i rigtig maaange dage.
Læs mere ved at klikke her.
Klik her for at se rimeriet med udgangspunkt i skandalen.
Herunder finder du forresten mit bidrag til mandagstema.
Læs mere ved at klikke her.
Klik her for at se rimeriet med udgangspunkt i skandalen.
Herunder finder du forresten mit bidrag til mandagstema.
Endnu en illustration;-)
SvarSlethttp://www.villiard.com/blaguedujour/10/06.jpg
Hehe, ja det er sikkert en udmærket vejledning til en slagterlærling om, hvordan man får mest muligt ud af en gris :-)
SvarSletSkinkesalat hører nok også med her, men så er vi oppe på ti liv, men så ryger katteassociationen...
Ja taenk sig, nu begynder folk nok at blive syge af det. Indtil vi vidste det skete der ingenting ved at forlaenge sidste salgsdato... :)
SvarSletHr. Rimkoger af Danmark - for fædrelandets skyld spørger jeg dig om det denne gang er bevidst, at din illustration er usigneret:-D
SvarSletSøren - tak for linket øf øf ;-D
SvarSletEllen - Det må vi foreslå, ja du har ret skinkesalet.
SvarSletTina - Nej, ikke hvis kødet var gennemstegt.
SvarSletSøren - Du skal vist også være min sekretær - Det var en forglemmelse, forholdet er nu i orden.
SvarSlethmm...så lurer vi på hvorfor muslimer ikke spiser svin....kanskje de vet noe vi ikke vet....
SvarSletha en flott uke
Den slags oppførsel er både svineri og snyderi
SvarSletHei! Takk for koselig kommentar! Og veldig hyggelig at du liker min blogg!! Er ofte innom her også! :)Morsomme dikt du skriver! :)
SvarSletHa en flott kveld!
~merete
TINA - jeg elsker dig - LOL - du skriver det, jeg er for konfliktsky til at skrive...
SvarSletSådan har de (slagterne) jo gjort, lige så længe der har været slagtere :-)
Hmmm... da jeg i tidernes morgen havde hjemkundskab skulle svinekoed altid steges helt igennem. ;)
SvarSletDet er faktisk usmageligt. Selvom det er aktuelt lige nu er det noget nogle dagligvarer butikker har gjort i et stykke tid. Jeg ved at min far også snakkede om det for nogle år tilbage.
SvarSletHagemor - Det havde jeg ikke tænkt på ;-)
SvarSletTorAa - Vi er absolut ikke uenige.
SvarSletmerete - Tak, du er altid velkommen.
SvarSletbilledmager - Helt enig - det er noget griseri ;-)
SvarSlet