COP15 - 793


Klik på billedet for at forstørre.
Til Mandagstemas bloggere: Eventyr finder du i det nedenstående indlæg, 792.

9 kommentarer:

 1. Ja, alle taler om klimaet, men ingen vil gøre noget for det.

  Kender du for eksempel nogen, der vil begynde at tørre alt deres nyvasket tøj på tørresnor eller stativ i stedet for at bruge tørretumbleren ?

  Kender du for eksempel nogen, der vil slukke for fjernsynet / DVD-afspilleren / videoen og læse en bog i stedet for ?

  Kender du for eksempel nogen, der vil slukke for computeren / spillekonsollen og så spille et gammeldags kort- eller brædtspil ?

  Jeg må desværre indrømme, at jeg kun kender to ( min Skat og mig ) og det gør nok ikke en tilpas stor forskel for jordens klima.

  SvarSlet
 2. Tine - Til dine spørgsmål kan jeg svare Ja. Os selv - ejer ikke tørretumbler eller fjernsyn.
  Jeg fornemmer, at der rundt omkring er en stigende bevisthed om at skåne miljøet - håber jeg har ret.
  Glædelig jul til dig og din skat.

  SvarSlet
 3. Jeg er desværre bange for, at vi er i mindretal. Vi har ikke nogen tørretumbler og ej heller en opvaskemaskine, og hver gang vi har nogen på besøge, så får vi spørgsmålet: "Hvordan kan I dog klare jer uden ?".

  Jeg synes nu, at det går meget godt.

  Også en glæde jul til og dine.

  SvarSlet
 4. Uha, jorden har feber - hele 39.5 grad. Ja, det er utrolig trist, at klimatopmødes blev den rene farce ...

  SvarSlet
 5. Jeg kan ikke fordrage tørretumblere - så jeg er nok på linie med Jer :-)

  Den tørn, som du giver videre til vore børn, tror jeg at COP15 er med til at understrege vigtigheden af.

  Nøgleordene er folkevandring, kolonialisering, hav- og bølgeenergi, for under alle omstændigheder er der en klima-ændring igang, som ikke kan stoppes. Hvad den skyldes er egentlig underordnet :-)

  Jeg tror at man kan lave bedre klimakonferencer og forstår ikke helt, hvad meningen var med COP15, af en eller anden grund tror jeg sådan nogen er dømt til at mislykkes, hvis Yuppierne (Connie, Løkke og Lykke) får lov at røre ved dem. Det er en sur kommentar, måske skulle jeg hellere nøjes med den formulering, pressen bruger: Man skal som vært vise passende ydmyghed.

  SvarSlet
 6. Madame - Ja, stakkels Moder Jord, og her hjælper et skud antibotika ikke.

  SvarSlet
 7. Donald - Jeg er næsten helt enig med dig omkring de tre først punkter. Dog er grunden selvfølgelig ikke underordnet, for smittekilden bør bremses, hvilket vi helt sikkert er enige om.
  Omkring det sidste punkt tror jeg ikke, at CLL har den store indflydelse, for viljen til en løsning var ikke til stede hos mange af dem med magten i baglmmen.

  SvarSlet
 8. Måske mest til Tine lige her først: Vi har tørretumbler til nødstilfælde, men tørrer i videst muligt omfang tøjet ude.
  Vi både læser meget og spiller 'gammeldags' spil. Ved siden af, at jeg blogger, og John leger med digitale billeder. Og jeg kender op til flere, der gør det samme :-)

  Men når det er sagt, synes jeg det er unfair at dadle DK og Løkke for, at det ikke gik, som vi naive og navlebeskuende danskere ønskede det skulle gå.

  Hvem husker overhovedet, at der var en tilsvarende konference sidste år i Polen? Nej vel? Den har ingen nogensinde talt om.
  Det at være værtsland betyder da ikke, at hele verden retter ind efter værtslandets indbyggeres ønsker. Og enhver sag har flere sider. Jeg kan sagtens se problemet, men jeg kan også godt forstå, at nogle lande synes, de har har nogle helt andre og for dem mere presserende ting, der skal klares inden der er overskud til at reducere CO2. Det er f.eks. svært at forklare en befolkning, hvor op mod 1/3 ikke engang har indlagt elektricitet.

  Ups. Det blev langt.

  God jul :-)

  SvarSlet
 9. Ellen - Langt, ja men ikke kedeligt. Det nytter heller ikke, at skolemesteren vil undervise, hvis eleverne ikke vil undervises.

  SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)