1196

28-11-2010Familien bager,
bager og bager
julens mange små kager.
For når det bliver jul,
skal man have er kæmpelager.
Men ak, kagerne blev ej lagt i skjul,
så da det endelig blev jul,
måtte man atter i gang med at bage,
for ikke den mindste lille kage
i kagedåserne var tilbage!

8 kommentarer:

 1. For første gang i snart mange år skal jeg bare julesmåkager...sammen med ældste søn, hvis initiativ det er. Det bliver helt sikkert hyggeligt :-))

  SvarSlet
 2. Ja kage- bage -verden bevæger jeg mig ikke ret meget rundt i...kun købekager...god søndag til dig og fruen...og Frederik

  SvarSlet
 3. Annette's space - Helt sikkert bliver det hyggeligt - Husk nu at prøvesmage - MED MÅDE!

  Rejen - Tak i lige måde. Hvis fabrikkernes småkager, f.eks vanillekranse havde lidt forskellige størrelse, kunne man bar lægge dem i en kagedåse og sige: Selvfølgelig bager jeg selv!

  SvarSlet
 4. Jeg er helt sikker på at småkager og julekager, kanelsnegle, klejner, brunekager, pebernødder samt Napoleons kager smager bedst INDEN jul. Desuden skulle man gerne være så mæt Juleaften, at det rækker til Juledag, og Anden Juledag er der garanteret end ven som inviterer til middag, såøh, mon ikke det bedste er at få spist julebagen i en fart?

  SvarSlet
 5. (Napoleon er død, jeg ved det godt ;-) )

  SvarSlet
 6. Donald - Det er jo rigtig nok, alle kager smager godt - øh næsten alle. Jeg siger dog nej tak til rævekager og lækager..

  SvarSlet
 7. Det er jo en naturlov.. altså at julesmåkagerne ikke holder til jul. Her i huset bager vi ikke småkager, men vi spiser dem gerne, når min mor forsøder vores tilværelse med julebag. :-)

  SvarSlet
 8. Ja, men må må ikke bære julen ud. Så der ryger vel også nogle på den bekostning...jeg synes nu det er sjovest at bage med børn, og de er ikke i den bagedygtige alder endnu .-)

  SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)