20-11-2011
ALT TIL DEN HELT RIGTIGE JUL.
Kære fru Netto, dine ord ryster mig.
For hvor pokker er f.eks. julens sild.
sylte, mørbradbøffer og leverpostej,***
øl og snaps, gerne den med dild??
Kære Fru Netto, du ønsker os måske en jul ret så glædelig,
men ved du hvad, den er fandeme ikke særlig ædelig.
*** Leverpostejen skal være ligesom den min Fru Moder lavede til hver jul, men desværre tog hun opskriften med sig i graven.
Hej, jeg er flittig til at læse dine sider, og ser nu at du mangler din mors opskrift på leverpostej. Jeg har stadig min mor og synes bestemt ikke hendes leverpostej kan laves bedre ;-) Jeg har på min hjemmeside, gemt nogle af hendes opskrifter. Gå ind og se og prøv at lave den til jul, det vil give dig en god julestemning ;-)
SvarSletGod søndag.
http://www.birgittefrostholm.dk/opskrifter/opskrifter.php?id=33
Hvor har du ret!
SvarSletSelvfølgelig skal leverpostejen være som den ens mor lavede - og rullepølsen - og medisterpølsen - og sylten - og ...
Min mor var en dygtig husmoder. Desværre går den slags ikke i arv :-(
Nei, det må jeg si meg enig med. Det må være visse grunnleggende ting til jul, men, en gang i blant kan man eksperimentere litt? Men ekte jul, det blir det ikke. Selv om jeg liker eksperimenter. :)God kveld :)
SvarSletOg du, ta en titt her om du vil:
http://www.egedenne.com/2011/11/introduser-din-blogg.html
Målet er å samle en thumbnailliste over mange blogger, store og små, norske og utenlandske, til glese for alle lesere og bloggere :)
Birgitte - Tusindtak - Opskriften er hentet.
SvarSletRasmine - Synd at du ikke fik generne ;-C
Ege - Enig, jeg har lokket mig på din blog.
Jeg glæder mig til at smage postejen :)
SvarSlet