2018

13-11-2014


INDRØMMET: Det er ikke noget rimeri, men under oprydning fandt jeg denne gamle historie:


Akupunktørernes julekongres indledtes med formandens årsberetning.
Nye medlemmer skulle for fremtiden op til en obligatorisk stikprøve. Man havde udført vellykkede forsøg med akupunkturmadrassen, som måske bedre er kendt som fakirsengen. 
 
Man havde afvist at optage fakirer som medlemmer, idet man fra bestyrelsens side frygtede, at de uvægerligt ville stikke for dybt.
Desværre måtte man erkende, at det var en bitter pille at sluge: Stikpillen kom aldrig nogensinde til at erstatte den gode gamle nål. 
 
Han afsluttede sin beretning med at bringe en hilsen fra de norske kolleger, hvoraf mange i stedet for de gængse kæledyr var begyndt at holde akupunkturgrise. Skulle danske kolleger få lyst til at følge nordmændenes eksempel, nyttede det ikke noget i dyrehandlen at spørge efter akupunkturgrise, idet de herhjemme blev solgt under navnet pindsvin!

Under talen sad akupunktørerne som på nåle i deres nålestribede, mens de utålmodigt ventede med store spændte nåleøjne på næste punkt:
Julefrokosten, hvor man "nålede" mange gange og i al gemytlighed stak til hinanden, mens muntre stikord føg hen over bordets stiklagen. Frokosten afsluttedes med den traditionelle risalamande, hvor mandelgaverne var en stiksav og en nålepude. Festen afsluttedes med filmen "Sidste stik!"1 kommentar:

  1. Takk for en stikkende historie, nå stikker jeg.
    Klem :)

    SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)