447

Tyverisikring:

Kære Kigger
Bange for indbrud?? Så kopier billedet et passende antal gange og laminer. Sæt skiltene op på strategiske steder. Ingen indbrudstyve tør naturligvis bryde ind!
** **
Foranlediget af Madames kommentar nedenfor:
I ungdommens Kalundborg besluttede Kvikke Knud sig for at forbedre økonomien ved at besøge gamle fru Olsen. Hun lå og sov sødeligt, da Knud gjorde sin entre og begyndte at lede efter ting og sager. Samtidig forlod en bagermester med sin sidsteårs lærling mesterens hjem for at tage på arbejde.
Pludselig blev hele kvarteret vækket af arrig kattehvæsen og høje smerteskrig. Kort efter sprang Kvikke Knud ud af et vindue. De to bagere slog en hånd i ham og foretog en borgerlig anholdelse… Politiet kom, og den stakkels indbrudstyv måtte en tur omkring skadestuen for at få doktoreret adskillige rifter i hovedet.
Forklaring:
Fru Olsen havde en kæmpestor arrig hankat, en slagsbror af højeste rang og far til utallige af kvarterets killinger. Den havde ligget på sin yndlingsplads ovenpå en bogreol flankeret af to sølvlysestager. I mørket havde tyven så grebet fat i katten…..
Efter den episode blev Kvikke Knud kaldt for Katte Knud, men kun når han ikke var til stede. Fru Olsen sov fra hele episoden og blev kun med stort besvær vækket af politiet. Hendes første kommentar var: "Så kan han måske lære det..."

6 kommentarer:

 1. Hahaha, jeg tvivler en smule på, om indbrudstyve lader sig skræmme af den lækre kat, du viser på billedet :-)
  Ha' en dejlig lørdag nede på Lolland.

  SvarSlet
 2. Madame - Jo, jeg ville nu normalt heller ikke lade mig skræmme!
  Ha' selv en god lørdag i det fjerne nord.

  SvarSlet
 3. Om man lader sig skræmme, afhænger nok af ens forhold til katte i almindelighed. For nogle år siden var der en eller anden, der sendte mig et billede af en ægte vagtkat, som nu kan ses på min blog.

  SvarSlet
 4. Rasmine - Uha, den ser gruopvækkende ud.

  SvarSlet
 5. Kalundborg lyder som Lidenlund i den søde historie. Jeg kender en kat, der sover oppe mellem lysestagerne ovenpå en skænk, men det er en fredelig kat, som ikke ville bryde sig om at hoppe ned i hovedet på en mand. På den anden side, hvis manden ligefrem griber fat i katten, så vil det nok udløse en vis reaktion.

  SvarSlet
 6. Donald - Tak fpr din kommentar, gudskelov er der langt mellem de agressive katte!

  SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)