1505

20-10-2011

Himmelsk #55
Jeg har bearbejdet og ændret Wulff & Morgenthalers tegning.

Jeg har, modsat anjoe, et afslappet forhold til edderkopper og optræder derfor som den store helt, når et grimt uhyre kommer for tæt på hendes nærområde.

Hen mod slutningen af min karriere som lærer, kom pusterør på mode blandt de halvstore drenge. Rørene var elektrikerrør med en diameter på ca 15 mm. Ammunitionen var hårdt sammentyggede papirkugler. Det blev selvfølgelig forbudt, men drenges hukommelse er kort, så man glemte det.

En dag havde jeg gårdvagt og blev pludselig opsøgt af en stortudende dreng. Han havde slugt en edderkop. Han forklarede, at han havde set en kæmpestor edderkop, og så havde han sat sit pusterør ned mod den og suget, for så ville han bruge den til at forskrække pigerne.

Når edderkopper bliver bange, krøller de sig sammen, og derfor var den røget ned i maven på ham. Jeg kunne berolige ham med, at han absolut ikke skulle på hospitalet og pumpes ud. Han havde bare fået et lille og HELT UFARLIGT mellemmåltid, som dagen efter ville komme ud af den anden ende. Jeg måtte selvfølgelig løfte en moraliserende pegefinger og sige: "Kan du så lade være med at bruge det pusterør!" --- "Jeg bruger det aldrig mere. Jeg smider det ud!"


Men mon ikke han havde glemt det et par dage senere.


God weekend


PS Stor tak til min niece billedmager, som sendte mig ovenstående stribe + mange andre

11 kommentarer:

 1. Hej Rimkoger!
  Det er sjovt at se at du kan bruge striberne fra min sendning! Tak for din besked. Hygge Hejsa!

  SvarSlet
 2. Thihi, Rimkoger - det er bare pragtfuldt - Skønt at høre om dine dage i skolen fra dengang ;) - Errmmm Flot tegning (er altid helten her i huset desværre for jeg brøs mig ikke om de kravl) :D

  SvarSlet
 3. Jeg er nu heller ikke så vild med edderkopper, den stakkels dreng.. kan nu godt forstå hans rædsel..

  SvarSlet
 4. hehe, så kunne han lære det, men stakkels edderkop at ende sit liv i maven på den frække knægt..;D God weekend til jer alle 3..

  SvarSlet
 5. Ha,ha ha det blev lite proteiner i magen då! ;)

  SvarSlet
 6. Hej! Jag gömmer mig under soffan så inte edderkopperne kan ta mig. Ha en god helg !

  SvarSlet
 7. Og den omtalte edderkop kunne efterfølgende fortælle historien om, hvordan et stort dyr havde suget den ind i sit store gab samt slugt den, for selvfølgeligt kom den levede ud af drengens anden ende. ;-) God weekend.

  SvarSlet
 8. Det var en dråplig historia. :-) Kul att du delar med dig av dina lärarminnen. Att svälja en edderkop (spindel) skulle inte jag heller vilja göra. Även om jag vet att det är ofarligt.
  Lite trist att killen hade glömt sitt "mellanmål" redan efter några dagar. ;-)

  SvarSlet
 9. En herlig historie! Av sånt noe lærer man...eller kanskje ikke ;)
  Jeg er ikke spesielt glad i edderkopper..i såfall ikke de største, da blir det hyling og roping på hjelp til å få den fjernet :)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem fra Linda

  SvarSlet
 10. Jeg bor i et meeeget gammelt hus, så edderkoppangsten har jeg lagt på hyllen.
  Kanskje den unge dreng ville flyttet inn her hvis jeg holdt ham med elektrikerrør?

  SvarSlet
 11. Ja, den modige drenge, dog så forskrekket, hadde nok glemt sitt forsett få dager senere - men de er jo litt ekle de små krypene. Jeg har alltid fortalt mine barn om nytteverdien av edderkopper, men tar helst ikke i dem :)

  SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)