03-07-2012
”Tjener,
er kokken skør,
når
han påstår, at bøffen er mør.
Jeg
ved ikke om jeg skal græde eller grine!”
sagde
gæsten med en eddikesur mine.
”Deres
reaktion er mig til fryd og glæde,
for
de andre gæster bliver nemlig altid vrede!”
Jeg stod ved frysemontren i en af vores tyske discountbutikker. Fristende i dybet lå udenlandske engelske bøffer. Etiketten fremkaldte overproduktion af mundvand og mavesyre, Bøfferne var præcist, som jeg elsker dem, rigtig røde. Så læste jeg tilberedningsanvisningen: KØDET SKAL VÆRE GENNEMSTEGT! Så det blev til færdigstegte frikadeller i stedet. SUK
Hej du skal gå i brugsen og købe Premium bøffer, stege dem så de bliver røde, altid møre og smager efter mere ;-)En gennemstegt bøf er = ingen bøf også her:-) Ha en god dag
SvarSletVelbekomme, vi kommer alle tre :-)
SvarSletDet var synd at kødet ikke levede op til dine forventninger. Jeg holder mig til dansk øko kød. Det smager godt.
SvarSletEn bøf skal være lidt rød inden i..;-D
SvarSlet