1729

03-07-2012

”Tjener, er kokken skør,
når han påstår, at bøffen er mør.
Jeg ved ikke om jeg skal græde eller grine!”
sagde gæsten med en eddikesur mine.
”Deres reaktion er mig til fryd og glæde,
for de andre gæster bliver nemlig altid vrede!”

Jeg stod ved frysemontren i en af vores tyske discountbutikker. Fristende i dybet lå udenlandske engelske bøffer. Etiketten fremkaldte overproduktion af mundvand og mavesyre, Bøfferne var præcist, som jeg elsker dem, rigtig røde. Så læste jeg tilberedningsanvisningen: KØDET SKAL VÆRE GENNEMSTEGT! Så det blev til færdigstegte frikadeller i stedet. SUK

4 kommentarer:

  1. Hej du skal gå i brugsen og købe Premium bøffer, stege dem så de bliver røde, altid møre og smager efter mere ;-)En gennemstegt bøf er = ingen bøf også her:-) Ha en god dag

    SvarSlet
  2. Velbekomme, vi kommer alle tre :-)

    SvarSlet
  3. Det var synd at kødet ikke levede op til dine forventninger. Jeg holder mig til dansk øko kød. Det smager godt.

    SvarSlet
  4. En bøf skal være lidt rød inden i..;-D

    SvarSlet

Kære gæst
Hvis du ikke har nogen blog og vil skrive en hilsen,
gør du følgende:
1. Skriv først din hilsen og underskriv med dit navn.
2. Klik på feltet Kommenter som.
3. Vælg herefter Anonym.
4. Klik på Send kommentar.

Og så siger jeg tak mange 1000 gange :-)